Contact

Vlees uit de weide recht op uw bord

Het échte vleesrestaurant in de regio Antwerpen

Door ons te profileren als vleesrestaurant willen wij onze klanten ook iets uniek aanbieden in de omgeving van Antwerpen. Bij ons krijgt u vlees van eigen kweek op uw bord. Wij kweken onze eigen koeien om u op die manier de meest verse en sappige vleesgerechten aan te bieden.

Bij ons weet u perfect waar het vlees vandaan komt. U zal het ongetwijfeld proeven aan onze entrecôtes, steaks, stoofvlees of hamburgers. Geserveerd met verse frietjes geniet u van een zuiver Belgische keuken.

Naast de vleesgerechten bereiden wij ook verse visgerechten zoals zalm, scampi’s en mosselen rechtstreeks uit Yerseke. Voor de kleine honger hebben wij uitstekende pasta’s of salades.

U kan onze gerechten ontdekken op iedere dag van de week. Wij zijn geopend vanaf 11.30 uur en op zondag vanaf 10.30 uur. De keuken verwent u graag van maandag tot en met donderdag van 12 tot 14 uur en van 17 tot 21 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag is ze doorlopend open tot 21 uur.

Vanaf 1 oktober tot 1 april zijn we maandag en dinsdag gesloten!!!

tijdens de wintermaanden is de keuken op woensdag heel de dag open .

tijdens de zomermaanden is de keuken op woensdag open vanaf 17 uur !!!!!

Kom naar ons restaurant en proef de puurste smaken.

Contacteer ons!
03 500 05 23