Brullen van genot bij lekker eten?
U doet het ongetwijfeld in restaurant Leeuw van Vlaanderen.

IMG_20150910_162923.jpg
IMG_20150910_162641.jpg
IMG_0807.JPG
IMG_20150910_163031.jpg
03 500 05 23

Kindvriendelijk restaurant met speeltuin
Ook kinderen voelen zich hier meteen thuis

In alle rust klinken op iets terwijl de kinderen zich uitleven, het lijkt soms moeilijk maar dat is het niet. Bij het kindvriendelijk restaurant Leeuw van Vlaanderen in Antwerpen kunnen de kids zich namelijk naar hartenlust amuseren in de speeltuin terwijl de ouders rustig iets eten of drinken. 

Veilig

De speelhoek in open lucht die aanwezig is, is volledig van de straat afgesloten. U hoeft zich dus geen moment zorgen te maken over de veiligheid van uw kinderen. Blijf dus gerust nog ietsje langer zitten en geniet nog van dat heerlijke dessertje of een pousse café. 

Kinderkaart

Uiteraard kunnen ook de kinderen iets eten en/of drinken in het restaurant. Er zijn diverse gerechten waaruit ze kunnen kiezen zodat ze probleemloos hun buikje rond kunnen eten. Breng het nageslacht dus zeker mee als u een bezoekje brengt aan Leeuw van Vlaanderen, het kindvriendelijk restaurant te Antwerpen. Uw ganse gezelschap zal een leuke namiddag of avond beleven en uw volgend bezoek zal snel terug ingepland worden. 

Komt u liever langs voor een lekkere pannenkoek of een ijsje? Bekijk dan alvast de menukaart en ontdek de vele soort bereidingen die wij u serveren. Verwittig ons tijdig indien u lijdt aan allergieën.

Vleesrestaurant Antwerpen

Streekproducten Antwerpen

Terrasje Antwerpen