Brullen van genot bij lekker eten?
U doet het ongetwijfeld in restaurant Leeuw van Vlaanderen.

IMG_20150910_162923.jpg
IMG_0807.JPG
IMG_20150910_162641.jpg
IMG_20150910_163031.jpg
03 500 05 23

Terrasje doen en relaxen
Overdekt en verwarmd terras

Relaxen op een terras kan bij Leeuw van Vlaanderen het hele jaar door. Dankzij het overdekt en verwarmd terras moeten het geen zomerse temperaturen zijn om er van te genieten. Nooit eerder waren de mogelijkheden zo ruim om te genieten van een terrasje in Antwerpen

Bierkaart

Er is een uitgebreide bierkaart beschikbaar voor de echte bierliefhebbers. Elke maand wordt een nieuwe biersoort voorgesteld. Kom proeven en breid uw bierkennis uit. Houdt u het liever bij een drankje zonder alcohol, dan zullen de vele frisdranken of koffie u zonder twijfel kunnen bekoren. 

Hapje en drankje

Niet is gezelliger dan een lekker glaasje wijn met kaasjes of warme hapjes erbij. Of u nu een kleine snack bestelt of een volledig menu, alles wordt met liefde bereid. Hebt u vragen over de ingrediënten of de bereidingswijze? Stel ze gerust, men staat u graag te woord. 

Kort de winter in en kom een terrasje doen bij Leeuw van Vlaanderen te Antwerpen. U wordt met de glimlach onthaald door het professioneel team! Er is bovendien een ruime parking zodat u uw auto meteen veilig kunt stallen.

Vleesrestaurant Antwerpen

Streekproducten Antwerpen

Terrasje Antwerpen